galeria

La galeria esther montoriol promou el coneixement de l’art contemporani mitjançant l’exposició d’una acurada selecció d’obra d’artistes, tant emergents com consolidats, que treballen indistintament amb la pintura, el dibuix, l’escultura, la fotografia o el vídeo.

Fer-se soci

T’interessa l’art contemporani? Vols conèixer-lo, implicar-t’hi, gaudir-lo de més a prop? La galeria esther montoriol t’ofereix l’oportunitat de participar en un nou projecte de col·leccionisme: una quota mensual, que tu mateix decideixes, et convertirà en soci del seu Fons d’art contemporani. La suma de les quotes mensuals et permetrà adquirir de manera còmoda les obres que tu triïs.

Com a soci, rebràs –de forma sistemàtica– informació i assessorament amb l’objectiu de crear o ampliar la teva col·lecció d’art contemporani. Si ho desitges, t’ajudarem a establir els criteris per tal que la teva col·lecció sigui realment personalitzada, coherent i “a mida”. Tindràs accés al magatzem de la galeria, en constant renovació. Podràs visitar les exposicions abans que s’obrin al públic. Gaudiràs d’un tracte preferent en totes les teves adquisicions. Et facilitarem informació precisa i preus de tots els artistes del teu interès, bé siguin de l’Estat o estrangers. Et brindarem també la possibilitat de sol·licitar obres per encàrrec.
I, per descomptat, rebràs puntualment invitacions i catàlegs de totes les exposicions i les activitats que realitzi la galeria esther montoriol.

Vine a conèixer el fons d’art de la galeria quan vulguis. Truca’ns al 932 448 521 o escriu-nos a galeria@montoriol.com.

Fons d’art

Retrats

Et vols fer un retrat? La galeria esther montoriol posa a la teva disposició diferents artistes i estils perquè et puguis fer un retrat a mida! Pintura, fotografia, escultura, dibuix… tu tries! Truca’ns al 932 448 521 o envia’ns un mail a: galeria@montoriol.com

Consulta els artistes de la galeria i escull el que més t’agradi. La galeria et proposa:

Mònica Subidé (pintura)
Faustí Llucià (fotografia)
Armengol Roura (dibuix)
Marcos Palazzi (pintura)
Fernando Molero (pintura)
María Carbonell (pintura)