Fer-se soci

Fer-se soci

T’interessa l’art contemporani? Vols conèixer-lo, implicar-t’hi, gaudir-lo de més a prop? La galeria esther montoriol t’ofereix l’oportunitat de participar en un nou projecte de col·leccionisme: una quota mensual, que tu mateix decideixes, et convertirà en soci del seu Fons d’art contemporani. La suma de les quotes mensuals et permetrà adquirir de manera còmoda les obres que tu triïs.

Com a soci, rebràs –de forma sistemàtica– informació i assessorament amb l’objectiu de crear o ampliar la teva col·lecció d’art contemporani. Si ho desitges, t’ajudarem a establir els criteris per tal que la teva col·lecció sigui realment personalitzada, coherent i “a mida”. Tindràs accés al magatzem de la galeria, en constant renovació. Podràs visitar les exposicions abans que s’obrin al públic. Gaudiràs d’un tracte preferent en totes les teves adquisicions. Et facilitarem informació precisa i preus de tots els artistes del teu interès, bé siguin de l’Estat o estrangers. Et brindarem també la possibilitat de sol·licitar obres per encàrrec.
I, per descomptat, rebràs puntualment invitacions i catàlegs de totes les exposicions i les activitats que realitzi la galeria esther montoriol.

Vine a conèixer el fons d’art de la galeria quan vulguis. Truca’ns al 932 448 521 o escriu-nos a galeria@montoriol.com.