El Taller d’art contemporani DelicARTessen pretén acostar l’art contemporani i l’espai de la galeria als més petits a través de l’experiència i la pràctica artística.

Juntament amb Jutta Immenkötter, artista que col·labora habitualment amb la galeria esther montoriol, els nens i nenes visiten l’exposició col·lectiva DelicARTessen on entren en contacte amb una gran diversitat d’obres, artistes, tècniques i disciplines artístiques. Durant la visita es plantegen de forma natural i planera conceptes com l’abstracció i la figuració, el volum i la composició, la subjectivitat i l’opinió, la col·lecció i el fons d’art… La proximitat i la comunicació directe amb l’artista fa que tant les obres d’art com el mateix espai de la galeria els resultin més propers i que el grup se senti còmode.

Finalment l’artista els proposa que, prenent com a punt de partida les obres exposades que els hagin cridat més l’atenció, creïn un collage amb materials alternatius com diaris, teles, mapes, segells, botons o gomets. No hi ha llapis ni bolígrafs ni retoladors.